Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Confortel Auditori

Confortel Auditori ***

108 habitacions de les quals 5 estan adaptades per persones amb discapacitat, climatització, TV i WIFI gratuit. WIFI en àrees comuns, piscina amb solàrium i 3 sales de reunions amb capacitat màxima per a 100 persones, Fitness Center i garatge.

Confortel Auditori Confortel Auditori Confortel Auditori Confortel Auditori Confortel Auditori Confortel Auditori

Dades generals


Adreça: Sicilia, 166
Població: Barcelona
C.P.: 08013
Situació: Barcelona

Dades d'accessibilitat


Aquest hotel compleix totes les normatives d'accessibilitat marcades per AENOR i té la corresponent certificació des de l'any 2009.

Personal format en atenció al Client amb Discapacitat.

L'estació de tren "Arc de Triomf" i l'estació d'autobusos "Estació del Nord" es troben a uns 300 m Transport públic accessible (Metro, Tramvia i Bus) pròxim a l'hotel.

Entorn de l'edifici: El carrer d'accés és de voreres àmplies.

Porta d'entrada: Automàtica i de vidre. Intèrfon exterior identificat en Braille i a alçària accessible.

Altres serveis d'interès: Coixins a la carta. Menú per a celíacs. Servei de restauració tipus bufet.

Discapacitat motriu

Aparcament: Hi ha 2 places reservades i senyalitzades per a persones amb mobilitat reduïda, amb accés directe a l'hotel.

Accés principal: L'entrada és accessible. La porta és automàtica i de vidre (ample 300 cms).

Recepció: El taulell de recepció té una alçària apta per a clients en cadira de rodes i té un passamà. En l'itinerari des de la porta a recepció hi ha 4 esglaons amb rampa alternativa del 10% d'inclinació.

Ascensors: La porta de l'ascensor mesura 80 cms. Dimensions interiors, ample 108 i fons 138 cms. Passamans a una alçària de 90 cms.

Lavabos en zones comunes: Hi ha un lavabo adaptat situat a la planta baixa. La porta de la cabina mesura 81 cms. Hi ha una barra abatible en el costat esquerre del WC i una barra fixa en el costat contrari. Les aixetes són monocomandament.

Habitacions: Hi ha 5 habitacions dobles adaptades. La porta mesura 77 cms. i a l'interior es pot inscriure una circumferència de 150 cms de diàmetre. L'espai lateral al costat del llit és superior a 90 cm Llit d’alçària regulable amb comandament manual. Taula d'escriptori amb espai per a cadira de rodes.

Bany de les habitacions: La porta del bany mesura 83 cms. i és corredissa. També a l'interior del bany hi ha espai per girar la cadira de rodes. Hi ha dues barres de suport a ambdós costats del WC. Les aixetes són monocomandament. El terra de la dutxa és continu i antilliscant. El seient de la dutxa és abatible i és fix a la paret.

Restaurant i cafeteria: El saló bufet està situat a planta baixa accessible.

Discapacitat visual
Informació en Braille: botoneres dels ascensors (també en alt relleu); números de les portes de les habitacions; i carta del restaurant. Els ascensors anuncien amb veu el número de planta i avisen de l'arribada amb un senyal acústic. Possibilitat d'obtenir informació en lletra ampliada.
Gos pigall Braille Ajudes òptiques o lletra ampliada
Discapacitat auditiva
Bucle magnètic a Recepció. Alarma visual, telèfons i despertadors accessibles a les habitacions.
Bucle magnètic

Data de l'última actualització: 20/07/2012

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Telèfon: 932437600
Fax: 932437601
E-mail: reservasauditori@ilunion.com
Web: www.confortelhoteles.com
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments