Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Hotel Alexandra Doubletree by Hilton

Hotel Alexandra Doubletree by Hilton ****

L’Hotel, recentment reformat, ofereix 116 habitacions de diferents estils i categories. Totalment equipades amb Wifi(gratuit) aire acondicionat, escritori, minibar, TV LCD amb més de 300 canals internacionals, telèfon directe, caixa de seguretat gratuïta i assecador de cabell. A més dels més exclusius serveis com el lloguer de bicicletes i l'entrenador personal. Terrassa exterior, terrassa-jardí interior privada i piscina al aire lliure, l'hotel també disposa de 4 exclusius salons per a realitzar tot tipus de convencions, reunions i banquets amb les últimes tecnologies que asseguren l’èxit de la seva reunió, com insonorització, aire acondicionat, detecció d’incendis , pantalla, Wifi, multiconferència, línia directa de telèfon i tot tipus de material audiovisual necessari. L'hotel disposa de tres ofertes gastronòmiques: Restaurant Solomillo, especialitzat en carn a pes d'alta qualitat. Charcutería, amb embotits locals delicatessen, taules de formatges i maridatge de vins i Pati, Terrace & Pool, amb varietat de snacks, entrepans , amanides , sucs naturals i còctels.

Hotel Alexandra Doubletree by Hilton Hotel Alexandra Doubletree by Hilton Hotel Alexandra Doubletree by Hilton Hotel Alexandra Doubletree by Hilton Hotel Alexandra Doubletree by Hilton

Dades generals


Adreça: Mallorca, 251
Població: Barcelona
C.P.: 08008
Situació: Barcelona

Dades d'accessibilitat


Transport públic accessible (Metro i Bus) pròxim a l'hotel. Estació de Metro i FGC Diagonal/Provença a 70 metres.

Entorn de l'edifici: El carrer d'accés és de voreres àmplies.

Porta d'entrada: Automàtica i de vidre.

Servei de restauració tipus buffet. Menú per a celíacs.

Discapacitat motriu

Aparcament: Hi ha places reservades i senyalitzades per a persones amb mobilitat reduïda. El párking té accés directe a l'hotel.

Accés principal: La porta (ample 113 cms) és de vidre i giratòria. Hi ha també portes manuals.

Recepció: El taulell de recepció té una alçària de 120 cms.

Mobilitat dins de l'hotel: Els passadissos són amplis. Les portes de les habitacions permeten el pas d'una cadira de rodes.

Ascensors: La porta de l'ascensor és automàtica i mesura 100 cms. Dimensions interiors: ample 177 i fons 120 cms. Capacitat per a 12 persones.

Lavabos a zones comunes: Hi ha lavabos adaptats a la planta baixa. La porta de la cabina mesura 92 cms. Hi ha dues barres de suport al WC Aixetes automàtiques.

Habitacions: Hi ha 4 habitacions dobles adaptades i 4 habitacions individuals. La porta d'entrada mesura 90 cms i a l'interior es pot inscriure una circumferència de 150 cms de diàmetre. L'espai lateral al costat del llit és superior a 90 cms. Taula d'escriptori amb espai per a cadira de rodes.

Bany de les habitacions: A l'interior del bany hi ha espai per girar la cadira de rodes. Hi ha dues barres de suport al WC Les aixetes són monocomandament. Banyera amb barra de suport abatible.

Restaurant i cafeteria: L'entrada al restaurant és accessible.


Data de l'última actualització: 25/02/2011

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Telèfon: 934 677 166
Fax: 934 880 258
E-mail: informacion@hotel-alexandra.com
Web: www.hotel-alexandra.com
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments