Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Aparthotel Silver

Aparthotel Silver ***

Aparthotel Silver és un dels establiments recomenats de Barcelona. Oferim als nostres clients una estada agradable gràcies a la nostra constant renovació i uns PREUS SEMPRE MOLT ATRACTIUS. El nostre principal objectiu és que es trobi com a casa. L'Aparthotel Silver té 49 habitacions-estudi perfectament equipades amb bany complert,aixugacabells, amenities , climatització, telèfon directe, televisió 32" via satèl·lit, cuina elèctrica, nevera, caixa forta individual, wi-fi gratuita etc., algunes amb terrassa. És l'allotjament ideal per a turistes, executius, famílies i visitants de tot tipus, ja que hi troben un ambient afable i familiar, complementat, naturalment, amb un servei atent. Els nens 2-12 anys pagan una tarifa extra de 12,00€ amb un maxim d'un nen per habitació.

Aparthotel Silver Aparthotel Silver Aparthotel Silver Aparthotel Silver Aparthotel Silver Aparthotel Silver

Dades generals


Adreça: Bretón de los Herreros, 26-30
Població: Barcelona
C.P.: 08012
Situació: Barcelona

Dades d'accessibilitat


Transport públic accessible (Metro i Bus) pròxim a l'hotel. Estació de Metro Fontana (L3) a 80 metres. Parada de taxis a 50 metres.

Entorn de l'edifici: El carrer d'accés és estret.

Porta d'entrada: automàtica i de vidre.

Servei de restauració tipus buffet. Menú per a celíacs.
Discapacitat motriu
Aparcament: Hi ha 1 plaça reservada i senyalitzada per a persones amb mobilitat reduïda. El párking té accés directe a l'hotel.

Accés principal: L'entrada és accessible mitjançant rampa. La porta (ample 90 cms) és de vidre i automàtica.

Recepció: El taulell de recepció té una alçària de 115 cms.

Mobilitat dins de l'hotel: Els passadissos són amplis. Les portes de les habitacions permeten el pas d'una cadira de rodes.

Ascensors: La porta de l'ascensor és manual i mesura 69 cms. Dimensions interiors: ample 96 i fons 100 cms. Capacitat per a 3 persones.

Lavabos en zones comunes: No hi ha lavabos accessibles a les zones comunes.

Habitacions: Hi ha 1 suite adaptada. La porta mesura 90 cms i a l'interior es pot inscriure una circumferència de 150 cms de diàmetre. L'espai lateral al costat del llit és superior a 90 cms.

Bany de les habitacions: A l'interior del bany hi ha espai per girar la cadira de rodes. Hi ha una barra de suport en el WC. Les aixetes són monocomandament. Dutxa amb un petit esglaó, seient abatible i barres de suport.

Restaurant i cafeteria: L'entrada al restaurant és accessible.

Data de l'última actualització: 01/03/2011

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Telèfon: 932 189 100
Fax: 934 161 447
E-mail: reservations@hotelsilver.com
Web: www.hotelsilver.com
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments