Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova
Foto noia en cadira de rodes a les Rambles de Barcelona

Benvinguts al web de Turisme de Barcelona dedicat a les persones amb discapacitat.

Museus adaptats per a persones cegues, hotels sense barreres, platges accessibles o visites en llengua de signes... són algunes de les opcions que hi trobareu. Tant si sou visitants com si cerqueu idees accessibles per a descobrir la vostra ciutat, heu arribat a bon port. Us convidem a navegar pel nostre mar de suggeriments!

Pictogrames utilitzats

Per tipus de DISCAPACITAT

Què hi trobareu en aquest web?

Què visitar
Què visitar Un cercador de llocs d'interès accessibles per a cada tipus de discapacitat. Museus, parcs, platges, edificis singulars, monuments o les obres Patrimoni de la humanitat.
Transports
Transports Les facilitats i barreres del transport, tant per moure's dins la ciutat, ja sigui amb metro, autobús, tramvia o amb el Barcelona Bus Turístic.
Serveis d'interès
Serveis d'interès Aquí trobareu opcions de visites i tours o d'esport adaptat, i també agències de viatges especialitzades, oficines de correus, ortopèdies o caixers automàtics.
Més...
Més... Cercador d'Hotels accessibles a Barcelona, i activitats per a tothom... Utilitzeu el formulari de Contacte per fer-nos arribar els vostres comentaris.

Destacats

Platges adaptades i suport al bany

Platges adaptades i suport al bany

Barcelona té diverses platges adaptades per a persones amb mobilitat reduïda i compten amb personal de suport al bany.

EASY Walking Tour GÒTIC

EASY Walking Tour GÒTIC

Si us desplaceu amb cadira de rodes, amb bastó, etc aquesta ruta guiada –adaptada per a persones amb mobilitat reduïda– és per a vosaltres!

INOUT Hostel: accessible!

INOUT Hostel: accessible!

Situat al Parc de Collserola, a 20 minuts del centre de Barcelona en metro. Compromís ambiental i social. El 99% de la plantilla té alguna discapacitat.

Web de “Turisme per a tothom“

Web de "Turisme per a tothom"

Web de Turisme de Catalunya, on hi trobareu una selecció de les 23 destinacions que compten amb una oferta integral de recursos turístics adaptats.

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments